Испитен Центар Струмица

За Испитен Центар Струмица

Испитен Центар Струмица организира и спроведува испити за возачи ...

Потребни документи

Потребни документи и критериуми за пријавување и полагање на возачки испит.

Резултати од испити

Приказ на резултати од одржани испити во Испитниот центар Струмица.